PIONIRKE UČESTVOVALE NA TURNIRU U SC “VIZURA” – TRENER IVOŠEVIĆ ZADOVOLJAN UČINKOM


U sportskom centru ” Vizura” u nedelju je održan turnir u kojem su učestvovale pionirke TENT-a, kao i pionirke Olimpika iz Zagreba, Subotice, Lazarevca i Vizure. Naše pionirke su, od ukupno pet odigranih utakmica, prve dve rešile u svoju korist, dok su naredne tri izgubile.

Trener Aleksa Ivošević preneo nam šta se dešavalo na turniru i izneo svoje utiske:

– Prvu utakmicu odigrali smo protiv ekipe Olimpik Zagreb i ostvarili pobedu 2:0. Po mom mišljenju, bila je veoma bleda igra, ali smo ipak uspeli do željenog cilja. Druga utakmica je protiv ekipe iz Subotice gde smo takođe odneli pobedu rezultatatom 2:0. Smatram da je prvi set, u odnosu na drugi bio dosta bolji. Treću utakmicu odigrali smo protiv Lazarevca i tu smo zabeležili svoj prvi poraz na turniru, rezultatom 2:0. Izgubili smo oba seta na razliku, nažalost. U ovoj utakmici se posebno video nedostatak treninga, ali kvaliteta ima i mogu slobodno da kažem da u budućnosti ovu ekipu očekuju dobre i kvalitetne utakmice kao i ozbiljni rezultati. Četvrtu utakmicu smo odigrali protiv Vizure, gde smo takođe izgubili rezultatom 2:0. U prvom setu smo imali ravnopravnu borbu sve do polovine i uz nekoliko sudijskih grešaka i pad igre, prvi set je zasluženo dobio domaćin. U drugom setu, igrala je druga postava ali nažalost i taj set smo izgubili. Pored poraza pohvalio bih devojke za hrabrost i požrtvovanost na terenu. Petu, poslednju utakmicu, odigrali smo protiv Subotice i opet izgubili rezultatom 2:0. Sve u svemu, odlična igra devojaka, sve čestitke.

Anja Marjanović, koja igra na poziciji srednjeg blokera, iznela nam je svoje utiske:

– Jedan vrlo uzbudljiv turnir je iza nas. Od ukupno pet odigranih utakmica, uspele smo da dobijemo dve, što je veliki uspeh. Smatram da smo mogle mnogo više, ali nas je u tome zaustavio pad koncentracije. Sledeća utakmica će, nadam se, biti u našu korist, – istakla je Anja.

I primač pionirki Anđela Savić nam je prenela svoje utiske ovog turnira:

– Bez obzira na rezultat, dve pobede i tri poraza, smatram da je bilo vrlo lepo, družili smo se, i svakako će ovaj turnir ostati jedna lepa uspomena.

tekst: NS


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *