Obrenovčani ispratili Srbiju na Evropsko prvenstvo (VIDEO I FOTO GALERIJA)

U okviru završnih priprema za odlazak na Evropsko prvenstvo ,koje će se održati od 22. septembra do 01. oktobra u Azerbejdžanu i Gruziji ,ženska odbojkaška reprezentacija Srbije odigrala je prijateljsku utakmicu protiv reprezentacije Bugarske . Meč je odigran u Hali sportova SKC u Obrenovcu u nedelju 17.09.2017. Rezultat u drugom planu,ali treba istaći da su bugarke slavile sa 3:1 ( 25:17, 25:27, 25:22 i 25:22 ) posle 92 minuta igre.

I ako je bilo najavljeno da će se utakmica igrati bez publike,veliki broj ljubitelja odbojke i reprezentacije Srbije iz Obrenovca,Bariča i okoline, došlo je da isprati naše devojke na predstojeće prvenstvo Evrope. Nije izostalo i tradicionalno fotografisanje sa svojim idolima na kraju utakmice,a atmosfera tokom celog meča bila je kao da se igra tekmičarska utakmiza za zlatnu medalju.

Obrenovačka publika je opet pokazala zbog čega je poznata u odbojkaškim krugovima kao izuzetno strastvena i aktivna na utakmicama koje se igraju u popularnom "Domu"

Nema sumnje da svi jedva čekaju početak domaćeg šampionata,u kojem će na startu TENT odigrati dve utakmice kod kuće,protiv Kleka u prvom i Partizana u drugom kolu.

Pogledajte GALERIJU

Leave a Reply

Close Menu