NOVI KALENDAR U PRODAJI


Postalo je već podrazumevano da pred kraj godine klub uradi zvanični kalendar za narednu godinu. Interesovanje među navijačima javi se već početkom poslednjeg meseca u godini a nestrpljenje raste iz dana u dan.

Novi kalendar urađen je u izuzetnom kvalitetu,na 12 stranica u punom koloru. Svaka stranica nosi svoju priču i emociju a sve ukupno predstavljaju veličinu našeg omiljenog kluba. Odbojkaški klub TENT je i društveno odgovorna organizacija koja uzima učešće u mnogim akcijama koje su od opšte društvene važnosti. Tako su i stranice kalendara posvećene prijateljima iz Dnevnog boravka za decu ometenu u razvoju,njihove aktivnosti u koje su uključeni kroz saradnju sa klubom, zatim akciji RAK JE IZLEČIV kao i najmlađim selekcijama iz škole odbojke. Pored seniorske ekipe koja je dobila najveći deo prostora,tu su i mlađe kategorije. Juniorska,kadetska i pionirska ekipa kao i kadetkinje i pionirke koje naše boje i grb brane kroz takmičenje u razvojnim ligama. Sve te selekcije stale su pod isti slogan “Vreme je za trofeje” a godina pred nama i te kako može da napuni klupske vitrine. Da priča bude potpuna ,svoje mesto našli su i novoformirani FAN KLUB i marketing agencija kluba koja je od ove godine pojačana mladim volonterima.

Obezbedite svoj primerak novog kalendara već na narednoj utakmici koju naša ekipa igra protiv Železničara iz Lajkovca. Meč je na programu u subotu 22.decembra sa početkom u 19 časova, a naše devojke iz marketing agencije prodavaće kalendar na štandu postavljenom na ulazu u halu.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *