NOVI IZGLED SAJTA NA VAŠIM ANDROID TELEFONIMA I TABLETIMA


Od sada ćete moći da na svojim Android mobilnim uređajima,telefonima i tabletima, uživate u novoj verziji našeg zvaničnog sajta. Dostupne su vam sve stranice sajta koje su trenutno u funkciji,sve fotografije,linkovi ka video izveštajima i okTENTtv na You Tube kanalu. Direktna veza sa svim društvenim mrežama,našim partnerima i njihovim stranicama i sajtovima. Tu su i najave narednih utakmica,tabela Super lige Srbije i još mnogo bitnih detalja pomoću kojih ćete uvek biti pravovremeno informisani o svim dešavanjima vezanim za ok TENT.

Možete uraditi lakšu pretragu sajta odlaskom direktno na stranice koje vas zanimaju,npr izaberte PRVI TIM ili KADETKINJE/VESTI i pogledate nove vesti vezane za kadetske selekcije i prvi tim. Zumirajte stranicu kako bi vam pretraga bila još lakša. Naslovna strana pruža puno mogućnosti a sve to možete koristiti već od danas.

Sve vesti od sada možete direktno podeliti vašim prijateljima odabirom ikone koja stoji ispod svakog naslova za vest (npr. VIBER,vaš FACEBOOK…)

Sve vaše sugestije,primedbe,pohvale i ideje očekujemo da nam šaljete na našu e-mail adresu marketingoktent@gmail.com

UŽIVAJTE!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *