NOVA POBEDA KADETKINJA ZA OSTANAK NA PRVOM MESTU


Odigrana je odložena utakmica 5.kola drugog dela prvenstva Beograda za kadetkinje, u kojoj su naše devojke savladale ekipu Partizana rezultatom 3:0 ( 25:14 / 25:18 / 25:20 ) i na taj način zadržale lidersku poziciju u grupi I. TENT je prvi sa skorom 6:0 , ispred ekipe Lazarevca koja ima skor 5:1 , dok je teeći Beograd sa skorom 4:2.

– Rezultat 3:0 zvuči kao laka pobeda.. Međutim, borba za svaki poen bila je velika. Na našoj strani je preovladala želja za trijumfom. Kao i uvek mnogo nam je značila podrška sa tribina. Čestitam svojoj ekipi na pobedi i ostanku na prvom mestu na tabeli , izjavila je Anđela Šojić.

– Odlična atmosfera u ekipi, želja za pobedom i koncentracija u igri doveli su nas do nove pobede i brzih 3:0 za nas. Odigrale smo odlično i očekujem da nastavimo u istom ritmu, dodala je Tijana Miljković.

Trener ekipe Dušan Kovačević kaže da su izborili veoma važnu pobedu protiv ekipe koja je direktni konkurent za prvu poziciju :

– Vrlo bitna pobeda protiv jednog od konkurenata za prvo mesto, pobeda koja nas čvrsto drži na vodećoj poziciji posle 6 odigranih kola! Odigrali smo odličan meč, sa minimalnim brojem grešaka, u svim elementima smo bili bolji od protivnika, što je i rezultiralo maksimalnom pobedom! Sledi nam utakmica protiv Vizure kojom se završava prvi krug takmičenja i naravno očekujemo pobedu i na tom susretu!

tekst : SB


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *