NASTAVLJA SE TOP6 MINI LIGA


Posle dvonedeljne pauze zbog održavanja finala kupa Srbije za odbojkašice i odbojkaše nastavlja se takmičenje u MINI LIGI prvenstva Srbije .

Sedmo kolo ovog vikenda donosi nam novi duel sa aktuelnim šampionkama, odbojkašicama Vizure. Gostovanje u Beogradu je i poslednja prilika da se uhvati priključak sa prve četiri ekipe na tabeli. Matematika je potpuno jasna, pobeda u ovoj utakmici za Vizuru znači definitivno obezbeđen plej of, dok bi nama produžilo borbu za četvrtu poziciju ali svakako ne bi zavisili samo od naših rezultata u naredne tri utakmice.

U ekipu Tenta se polako, posle duže pauze zbog povrede skočnog zgloba, vraća i Mina Mijatović pa nema sumnje da će naša ekipa biti još konkurentnija Vizurinim ajkulicama.

Utakmica se igra u subotu 16. marta u Beogradu sa početkom u 18 časova. Za sada nemamo informaciju da će bili direktnog prenosa na našoj Facebook stranici. Budite uz nas u vremenu do početka utakmice kako bi bili informisani o eventualnom LIVE uključenju sa utakmice.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *