NASTAVAK SERIJE ILI KRAJ SEZONE…

U subotu 10.marta 2018. u 18:00h naše devojke igraju revanš utakmicu četvrtfinala BPŠ Superlige Srbije protiv Crvene zvezde.

Odbojkašice TENT-a u subotu pred svojim navijačima odlučuju o tome da li će se serija plej ofa nastaviti ili će ovo biti poslednji meč u ovoj sezoni. Rezultat iz prvog duela odigranog pre tri dana dobro je poznat svima. Zvezda je u toj utakmici potpuno nadigrala našu ekipu,i za malo više od šezdeset minuta slavila sa 3:0. Činilo se da naše devojke nisu ni ušle na meč a on se već završio. Međutim svi su složni oko toga da smo te večeri odigrali najlošiju utakmicu ove sezone. Iako smo imali puno poraza tokom trajanja lige , malo je bilo onih od 3:0, zapravo samo jedan od Vizure i to u,sedamnaestom, pretposlednjem kolu.

Plej of u ovoj fazi se igra na dve dobijene utakmice. Zvezda vodi 1:0 u pobedama i to znači da praktično ima meč loptu za prolazak u polufinale. Nama je danas potrebna igra koju smo pokazali u našem poslednjem susretu u Obrenovcu,takođe odigranog u subotu ali tada 10.februara, kada smo slavili protiv Zvezde sa 3:0. Bilo koja pobeda danas produžiće ovaj duel i odvesti nas na majstoricu,treću utakmicu ,u Beograd.

 

 

Pored dobre igre,nama je večeras potrebna i podrška publike,više nego ikada. Zbog toga pozivamo sve navijače,ljubitelje odbojke i naše ekipe,da nas podrže večeras i da pomognu devojkama da ovo ne bude kraj sezone. Možda večeras imamo priliku da neke devojke gledamo zadnji put u dresu TENT-a, i to je još jedan od razloga da dođete da ih pozdravite i nagradite za sve što su uradile tokom prethodnih i tokom ove sezone!!! 

ok TENT – ok CRVENA ZVEZDA , SUBOTA 10.03.2018. U 18h

Leave a Reply

Close Menu