MITROVIĆ : ZNAM KOLIKO VREDIM, JEDVA ČEKAM DA TO POKAŽEM! (video)


Osvajanje šampionskog pehara i plasman u najelitnije evropsko takmičenje, Ligu šampiona, praktično je pred upravu kluba i stručni štab postavilo zadatak da se određene pozicije u timu pojačaju za naredne sezone i izazove koje nas očekuju.

Prvo pojačanje, posle zavrešetka prvenstva i osvojene titule šampiona, je Ana Mitrović koja igra na poziciji korektora, poziciji koja je prethodne dve sezone predstavljala najveću muku treneru Gršiću i stručnom štabu. Ana dolazi iz Valjeva, tačnije iz ekipe Srbijanka 014. Kao dete ok Valjeva , gde je započela igračku karijeru i nastupala pune četiri godine , Ana se 2018. godine seli u Srbijanku 014 u kojoj je igrala naredne dve sezone ( 2018/19 i 2019/20 ). Naš klub je skautirao Anu još tokom sezone 2018/19 ali se tada, pred početak sezone 2019/20, nisu uklopile sve kockice , pa je posle godinu dana posao konačno završen i Mitrovićeva je član šampiona Srbije, ok TENT.

Zadovoljna ponuđenim uslovima, kao i uslovima u kojima naša ekipa radi i trenira, Ana nije imala dilemu. Dileme nije bilo ni za trenera Gršića posle dvonedeljne probe koliko je Ana bila pod lupom struke .

Potpisivanjem ugovora sa Mitrovićevom, uz povratak Jovane Knežević posle oporavka od povrede i nove operacije, trener naše ekipe imaće izuzetan napada sa pozicije korektora čime će se i ostale devojke konačno vratiti na svoje osnovne pozicije i moći da igraju rasterećeno narednu sezonu.

Razgovor sa Anom Mitrović pogledajte u prilogu okTENTtv


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *