MILAN GRŠIĆ NOVI TRENER TENTA


Milan Gršić predvodiće ekipu Tenta do kraja ove sezone.

U petak 26. oktobra prvi trener ekipe Marijana Boričić podnela je ostavku direktoru kluba. Posle punih pet sezona provedenih na čelu prvog tima i posle ukupno 17 godina u klubu, na sastanku sa direktorom kluba,Marijana je iznela svoje razloge za takvu odluku i došlo je do raskida saradnje.

Uprava kluba bila je primorana da reaguje brzo kako bi ekipa nastavila da radi u dobrom ritmu. Posle utakmice sa Crvenom zvezdom u kojoj je ekipu vodio pomoćni trener Dušan Kovačević, došlo je do dogovora o saradnji sa mladim i iskusnim trenerom, koji se pre samo nekoliko dana okitio i zlatnom medaljom na svetskom prvenstvu sa našom reprezentacijom, Milanom Gršićem . Direktor kluba Stevan Žunić i novi trener ekipe,postigli su dogovor o saradnji do kraja sezone uz obostranu nadu i želju da će se ta saradnje produžiti .

Milan Gršić je svoja iskustva sticao vodeći ekipe u Srbiji, Novi Pazar,juniorsku ekipu Crvene zvezde a radio je i kao pomoćnik u seniorskoj ekipi Crvene zvezde. Zatim Pafijakos sa Kipra gde je osvojio trofej nacionalnog kupa Kipra, pa čak i u dalekoj Kini gde je sa svojim bratom radio protekle sezone. Najviše iskustva stekao je kroz rad u selekcijama reprezentacije Srbije,jedno vreme i zajedno sa Marijanom Boričić, a kruna uspeha je svakako osvojeno zlato sa seniorskom ženskom reprezentacijom Srbije na nedavno završenom svetskom prvenstvu u Japanu.

Već u sredu očekuje nas debi novog trenera na klupi Tenta u meču kupa Srbije protiv Crvene zvezde. Pozivamo sve navijače da dođu i pozdrave novog šefa struke. Srećno!!!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *