MEMORIJAL ENRICO DE FAVERI – DRUGA SREĆA?


Vikend koji je pred nama donosi nam još jedan, trinaesti po redu, memorijalni turnir Enriko Di Faveri na kjem će u dva dana snage odmeriti čak petnaest ekipa, uzrasta do 17 godina, iz Italije, Švajcarske, Srbije, Slovenije, Nemačke, kao i reprezentacija BiH. Pored naše ekipe Srbiju će na turniru predstavljati i ekipa Vizure. Prošlogodišnji pokušaj odlaska završio se neslavno pošto je naša ekspedicija, zbog administrativnih problema koje je imala agencija angažovana za prevoz, vraćena u Obrenovac pre nego što je i kranula put Italije. Želja domaćina da nas ipak vidi kao goste turnira je bila velika i poziv nije izostao ni ove godine.

Odbojkašice TENTa takmičenje će početi u grupi A zajedno sa ekipama Piave Friends Team i Chions FiumeVolley ASD , obe iz Italije. Prve utakmice su na programu u subotu pre podne a prve izveštaje očekujte već po završetku tih mečeva.

Takođe je u planu i kratka reportaža trodnevnog boravka u Trevizu, pa smo iz tog razloga na put poslali i ekipu okTENTtv koja će doneti , nadamo se, zanimljive kadrove sa ovog putovanja.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *