LAZIN DRES ZA SARU PRODAT ZA 8.000 DINARA! BRAVO !


KRENULA JE NAJAVLjIVANA LICITACIJA U HUMANITARNE SVRHE NAMENjENA NAŠOJ SARI I VEĆ PRVOG DANA LICITIRANjA PRIKUPLjENO JE 10.850,oo !!! BRAVO I HVALA ZA HUMANE LjUDE. NASTAVLjAMO DALjE SVI ZAJEDNO ZA SARU!

PRVOG DANA LICITACIJE, NA INSTAGRAM STRANICI KLUBA, DRES NAŠEG KAPITENA JELENE LAZIĆ DOSTIGAO JE CENU OD 8.000,oo KOJU JE IZLICITIREO NAŠ SUGRAĐANIN IVAN DRAGUTINOVIĆ. VIŠE NEGO SJAJAN POČETAK VELIKE AKCIJE KOJU SMO NAJAVILI PRE SAMO NEKOLIKO DANA. U ISTOM TRENUTKU NA LICITACIJI SU BILA I DVA NAVIJAČKA ŠALA KOJA SU PRODATA ZA UKUPNO 2.850,oo .

JEDAN OD DVA PRODATA ŠALA IZLICITIRALA JE UPRAVO KAPITEN JELENA LAZIĆ KOJA JE NA TAJ NAČIN PODRŽLA AKCIJU MARKETINGA KLUBA I OK TENT.

Jelena Lazić
  • Ovo je zaista odličan način da se svi uključimo u akciju i pomognemo maloj Sari. Mi kao klub smo uzeli učešće u mnogim akcijama do sada, sećate se borbe za Sofiju, pa za Minju i još mnoge druge borbe. Neka moj mali i skromni doprinos podstakne i druge saigračice, navijače , sponzore, sugrađane i sve građane iz Srbije koji prate naš klub da učine isto i Sara će prikupiti potrebna sredstva za odlazak na lečenje. Hvala vama što nam dajete mogućnost da pokažemo koliko smo zaista jaki kada se svi udružimo! – rekla nam je popularna Laza.

OVA HUMANA AKCIJA TRAJAĆE SVAKODNEVNO NAREDNIH DANA NA NAŠIM DRUŠTVENIM MREŽAMA, FEJSBUKU I INSTAGRAMU, U ODVOJENIM LICITACIJAMA NA OBE STRANICE, KAKO BISTE MOGLI DA LICITIRATE ZA RAZLIČITE ARTIKLE KOJE SMO SPREMILI .

VELIKI BROJ PORUKA PODRŠKE STIGLO JE NA ADRESE MARKETINGA UZ NAJAVE DA ĆE SE SVI UKLJUČITI U AKCIJU KAKO BI SE NOVAC ZA SARU, ( još oko 4.000e ) PRIKUPIO ŠTO PRE.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *