KUP SRBIJE : POBEDA TENTA PROTIV UBA ( video izveštaj )


Pobedom u prvom susretu TENT obezbedilo malu ali bitnu prednost pred revanš koji će biti odigran u januaru u Obrenovcu.

UB – TENT 2:3 ( 23:25 / 16:25 / 25:23 / 25:22 / 12:15 )

U izuzetno kvalitetnoj, zanimljivoj i neizvesnoj utakmici odigranoj u Ubu , naše devojke ostvarile su pobedu nad istoimenim domaćinom i stekle blagu prednost pred revanš utakmicu. Kao i prethodni duel odigran u prvenstvu i ovaj se igrao gotovo poen za poen. Smenjivale su se ekipe u vođstvu kako u toku samog seta tako i u ukupnom rezultatu. Vodile su naše devojke čak sa 2:0 u setovima da bi UB stigao do izjednačenja, 2:2 , pa čak i do visokog vođstva u petom setu 10:7. Nisu se predavale tentovke i uz podršku najbrojnije grupe naših navijača do sada, stigle i prestigle domaćina i na kraju zadovoljno napustile UB.

Kada smo već spomenuli naše navijače moramo reći i to da je ovaj put grupa brojala blizu 150 navijača i da je atmosfera u hali bila prava sportska.

Revanš polufinala je zakazan za 11.januar 2020. godine u SKC Obrenovac a pobednik dvomeča imaće priliku da se bori za titulu pobednika nacionalnog kupa.

Ono što je najvažnije jeste da se ekipa što pre okrene narednoj utakmici u SLS koja se igra u subotu a u goste nam dolazi veliki rival , Vizura Beograd. Početak susreta je u 18.00 a ulaz u halu je slobodan za sve posetioce.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *