KONAČNO DERBI U STAROJ PAZOVI – JEDINSTVO I TENT OČI U OČI…


Lider prvenstva i jedina neporažena ekipa Jedinstva iz Stare Pazove, dočekaće danas drugoplasiranu ekipu TENTa koja u ovom trenutku ima samo jedan poraz. Godinama je susret ove dve ekipe bio “derbi kola” pa čak i kada su pozicije na tabeli bile potpuno drugačije nego u ovom trenutku. Danas je to susret dve, trenutno, najbolje ekipe u dosadašnjem delu takmičenja. Teren u Staroj Pazovi dobro poznat svima, uz vatrenu podršku domaćih navijača , naše devojke moraće da pronađu način da se suprostave razigranoj četi Jova Cakovića.

TENT je poslednji put slavio daleke 2016. u četvrtoj utakmici polufinala plej of serije. Tada je bilo 3:0 za naše devojke. Sve naredne duele Jedistvo je završilo u svoju korist.

Nema sumnje da je ovo po više osnosva izuzetno zanimljiv i bitan duel za oba kluba pa se nadamo da će svi, koji budu uz nas kroz direktan prenos na našoj FB stranici, uživati u utakmici .

ODLOŽENA UTAKMICA 9.KOLA BPŠ SLS IZMEĐU JEDINSTVA I TENTA BIĆE ODIGRANA DANAS SA POČETKOM U 18.00 U STAROJ PAZOVI, A PRENOS JE PLANIRAN U 17.55 NA FACEBOOK STRANICI OK TENT


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *