KLEK NA STARTU DRUGOG DELA – SKC 19.00


Posle plasmana u polufinale nacionalnog kupa naše devojke nastavljaju takmičenje u BPŠ Super ligi Srbije. Na redu je 10.kolo , praktično prva utakmica drugog dela prvenstva. TENTu je ostala i utakmica iz 9.kola protiv ekipe Jedinstva, lidera prvenstva, koja se igra u sredu 11.12. u Staroj Pazovi, ali pre toga mora se još jednom odigrati protiv Zrenjaninki….

Prvo kolo ove sezone odigrali smo upravo u Zrenjaninu. Utakmicu je odlično otvorila ekipa Kleka i pokazala odličnu odbojku u prvom setu. Bio je to odličan start za njih ali su se naše odbojkašice brzo konsolidovale i ostatak utakmice odigrale na izuzetno visokom nivou. Pobeda od 3:1 bila je početak sjajnog niza tentovki. Klek je nastavio da pruža odlične partije i u naredna dva kola zabeležio je dve važne pobede za njih, kasnije i treću pa se sada sa skorom 3/6 nalaze na sedmoj poziciji.

Utakmica koja bi nama značila nastavak niza pobeda u SLS i podizanje samopouzdanja pred izuzetno važne duele u prvenstvu i kupu počinje u 19.00. ULAZ JE SLOBODAN za sve koji dođu da zajedno proslavimo rođendan i verujemo, još jednu pobedu!

OK TENT – ŽOK KLEK ZRENjANIN / subota 07.12. u 19.00 / SKC Obrenovac


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *