KADETKINjE PRVAKINjE BEOGRADA !!!


Kadetska ekipa ok TENT osvojila je prvenstvo Beograda, dominantnim nastupom sa samo jednim porazom u 16 odigranih utakmica! Bravo devojke!!!

Posle plasmana na državno prvenstvo juniorske i pionirske ekipe i kadetkinje su overile “vizu” za borbu za naslov prvaka države. Dominantnim nastupon u ovosezonskom šampionatu Beograda, sa 15 pobeda u 16 odigranih utakmica, osvojile su zlato i zaokružile stopostotan učinak naših mlađih selekcija.

Utakmica poslednjeg kola protiv Crvene zvezde odigrana je u Obrenovcu u nedelju 07.aprila. Fantastičan nastup tokom celog takmičenja potvrdile su pobedom 3:0 nad velikim rivalom.

” Pionirke 14 pobeda i jedan poraz, juniorke 11 pobeda i dva poraza i danas kadetkinje 15 pobeda i jedan poraz….šta mogu da kažem nego izuzetno uspešan prvi deo takmičenja. Od ukupno 44 odigrane utakmice napravili smo 40 pobeda. Neki od poraza su nam teško pali ali imaćemo priliku da to ispravimo. Čestitam mojim devojkama na tri osvojene medalje, juniorsku bronzu, pionirsko srebro i kadetsko zlato. Naravno da ništa nije gotovo jer nas tek čekaju važna takmičenja. Igraćemo na tri državna prvenstva u tri borbe za tri naslova prvaka Srbije! A kada pomislite da je sve to u državi koja je svetski šampion…..” – u svom stilu zaključio je trener Željko Šćepanović.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *