KADETKINJE GOŠĆE TRADICIONALNOG TURNIRA U ITALIJI


Narednog vikenda, 22-23. septembra, u organizaciji Volley Piave ,biće održan tradicionalni, dvanaesti po redu, prijateljski memorijalni turnir za kadetkinje “Memorial De Faveri”. Naš klub je dobio pozivnicu domaćina turnira posle sjajnih partija i osvajanja Oristano Čelendža. Ovo će biti četvrti nastup OK TENT na ovom velikom turniru,posle 2011. 2012. i 2013. godine ,pet godina kasnije takmičićemo se sa ekipama iz Slovenije,Švajcarske,Bosne i Hercegovine,Italije,Nemačke,Mađarske i Slovačke. Tent je jedini predstavnik Srbije na turniru.

Trener Željko Šćepanović na put će povesti dvanaest igračica , sestre Nađu i Natašu Čikuc,Mateu Petrović,Katarinu Matić,Mariju Šušić,Vanju Ivanović,Teodoru Isailović,Jovanu Cvetković,Bojanu Popović,Ninu Mandović,Stefanu Pakić i Anu Jaramazović.

Prvog dana turnira,u subotu 22.09. naše devojke odmeriće snage sa ekipama  LeistungsZentrum Zurich ( 8.45h ) i Alta Valsugana-GS Argentario ( 10h ) . U zavisnosti od plasmana znaće se naredni protivnici.

Mi ćemo pokušati da prenosimo naše mečeve ukoliko za to bude tehničkih mogućnosti. O prenosima se informišite na našoj FACEBOOK stranici kao i na stranici FAN KLUB OK TENT

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *