KADETKINJE DO POBEDE POSLE PREOKRETA!


U IV kolu I lige za kadetkinje u drugom delu takmičenja prvenstva Beograda ekipa TENT-a odmerila je snage sa ekipom Lazarevca. U duelu ove dve ekipe, TENT je bio bolji i ostvario pobedu rezultatom 3:1 (22:25 / 25:17 / 25:16 / 25:15).

Trener Dušan Kovačević pohvalio je sve devojke za dobru igru na ovoj utakmici, možda čak i najbolju u dosadašnjem delu sezone. Kako je istakao, prvi set devojke su odigrale dobro bez obzira sto je set otišao u korist protivničke ekipe. “Jednostavno bilo je teško osvojiti set pored 8 servis grešaka protiv bilo koje slabije ekipe nego što je to Lazarevac”. Trener Kovačević se nada da će i u narednim utakmicama ekipa igrati sa ovakvom energijom i željom za pobedom kao što je bilo ovog puta. Pored trenera izjave smo dobili i od Stefane Pakić kao i libera Nađe Čikuc.

Kako Stefana ističe drago joj je što su ostvarile pobedu protiv ekipe koja je jedan od favorita, i dodaje da je ona zadovoljna svojom igrom, kao i da je ekipa bila maksimalno skoncentrisana i da će im ova pobeda značiti da ostanu na vrhu tabele.

Stefana Pakić

-” Drago mi je što smo ove godine ostvarili pobedu nad ekipom Lazarevca koja je, slobodno mogu da kažem, jedan od favorita. Zadovoljna sam svojom igrom, sa moje strane odlična partija, maksimalno sam bila motivisana, kao i cela ekipa i ova pobeda će nam značiti da ostanemo na vrhu tabele”.

-” Drago mi je što smo uspele da se vratimo posle izgubljenog seta i preokrenemo utakmicu u svoju korist. Iako smo igrali bez dv igračice iz prve postave, dale smo sve od sebe da ostanemo složne do kraja i ostvarimo nova tri boda” , rekla je Nađa Čikuc.

tekst: S.B.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *