JUNIORKE SAVLADALE RODU


U četvrtak, 23. januara je u OŠ Despost S. Lazarević odigrana utakmica u okviru šestog kola Prvenstva Beograda za juniorke, u kojoj su se sastali, domaćin OK Roda i naš OK TENT. Utakmica je završena maksimalim rezultatom u našu korist, 3:0 ( 22:27 / 23:25 / 18:25 )

Kapiten Teodora Isailović u razgovoru za naš portal smatra da uvek može bolje: – “Hvala na čestitkama. Čestitam celoj ekipi. Zabeležili smo pobedu ali nismo dali sve od sebe. Igrali smo sa pola snage, što se i vidi da smo dva seta dobili na razliku. Treniramo i radimo dalje za nove pobede“.

„Čestitam ekipi na pobedi, iako smatram da je pristup utakmici bio dosta neodgovoran sa naše strane. Igrali smo poen za poen, ali srećom na kraju pobedili maksimalnim rezultatom. Iskreno se nadam boljim partijama u narednim utakmicama“ , ističe libero ekipe, Nađa Čikuc.

„Hvala na čestitkama! Ovo nam je treći put da igramo sa ekipom Rode ove sezone i sva tri meča smo dobili maksimalnim rezultatom. Verovatno smo zbog toga ušli “mlako“ u utakmicu i odigrali je u “drugoj brzini“, osim kada nas je protivnik rezultatski ugrožavao, tada smo pojačavali ritam ali to je bilo samo u kratkim intervalima. Moramo da promenimo način razmišljanja, da svaki poen igramo kao da je set lopta za protivnika, a ne da čekamo da se protivnik sam preda i da će pobeda doći sama po sebi“.

Narednu utakmicu naše juniorke igraju u utorak 28. januara u sali Poljoprivredno-hemijske škole,

– „Naredno kolo igramo kod nas već u utorak, dolazi nam ekipa Beograda koju smo u gostima dobili 3:0, ali to ne mora ništa da znači jer se radi o vrlo kvalitetnoj ekipi“– završio je Dušan Kovačević.

tekst: TR


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *