JUNIORKE NASTAVLJAJU DA POBEĐUJU! TENT – PARTIZAN 2 3:1


Juniorke TENTa pobedom protiv ekipe Partizan 2 u šestom kolu Prvenstva Beograda osvojile su nova tri boda i tako zadržale drugu poziciju na tabeli, sa samo jednim porazom.

Sinoć se u Poljoprivredno hemijskoj školi u Obrenovcu odigrala utakmica šestog kola Prvenstva Beograda za juniorke. Naše devojke su nakon trećeg izgubljenog seta uspele da se vrate u igru i završe utakmicu u svoju korist, rezultatom 3:1 (25:12, 25:23, 23:25, 25:22). Trener Dušan Kovačević i devojke nisu zadovoljni igrom i smatraju da može mnogo bolje, ali ipak svi ističu da su nova pobeda i tri boda najvažniji.

“Možda bi bolje bilo da ne komentarišem ovu utakmicu… Veoma,veoma bleda partija cele ekipe, posebno igračica koje su trebale da budu nosioci igre na ovoj utakmici! Jedan od razloga je svakako taj što su prethodna dva dana radile pojačanu teretanu na seniorskim treninzima,pa su bile i teške i umorne, ali je nedopustivo baš ovoliko loše izdanje bez obzira na sve! Jedino čime mogu da budem zadovoljan je to što smo i pored takve igre pobedili i osvojili nova 3 boda”, istakao je prvi trener juniorske ekipe, Dušan Kovačević.

Jovana Cvetković pamti i bolje mečeve- “Mogu reći da sam pamtila bolje utakmice, kada kažem bolje, mislim konkretno na energiju u terenu, nije se osećala neka euforija. Od samog početka dešavali su se padovi, pokušale smo da se izborimo sa tim, i jesmo, vraćale smo se nazad u svakom trenutku kada bi došlo do pada koncetracije. Najbitnije od svega da, i kada nije islo, držale smo se jedna druge. Čestitam ekipi i nadam se da će biti puno boljih partija”.

“Iskreno, nismo ušli motivisano u meč jer smo smatrali da je ekipa slabija od nas… Potcenili smo ih i izgubili jedan set. Drago mi je što smo se izborile za pobedu i želim nam sreću u nastavku”, dodala je Stefana Pakić.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *