JUNIORKE NA PRVENSTVU SRBIJE, OBEZBEĐENA MEDALJA U PRVENSTVU BEOGRADA!


Odigrana je utakmica zaostalog 10. kola Prvenstva Beograda za juniorke, BOU Radnički – ok TENT 1:3 ( 26:24 / 16:25 / 18:25 / 20:25 ) Tentu plasman “na Srbiju” i medalja “na Beogradu” !!!

Osma pobeda naših juniorki u deset odigranih kola prvenstva Beograda donela je sigurnu medalju i plasman na završnicu prvenstva Srbije. Posle jakog otpora domaćih odbojkašica u prvom setu, zaigrale su jače naše juniorke i potpuno okrenule meč. Rezultat na kraju utakmice dovoljno goovori o odnosu snaga u ta tri seta. Pred nama je poslednje kolo koje može da odluči o tome ko će kojeg sjaja medalju okačiti na grudi.

TENT dočekuje ekipu Lacky Star u utorak 26.02. u Obrenovcu, dok će Beograd formalno gostovati ekipi Volleyland. Međusobno će snage odmeriti Imlek i Partizan.

Željko Šćepanović : Osma pobeda u deset kola,značajna iz razloga što smo kolo pre kraja praktično obezbedili plasman na državno prvenstvo. U poslednjem kolu dočekujemo Laki Star u utakmici koja će, uz rezultate ostalih utakmica, odlučiti o medalji koju ćemo poneti na kraju prvenstva Beograda. U toj utakmici očekujem pobedu mog tima! – zaklučio je trener juniorske ekipe.

Teodora Isailović : Čestitam mojim devojkama na pobedi u izuzetno bitnoj utakmici jer nas je vodila među prva ti mesta na tabeli. Prvi set smo izgubile ali smo vrlo brzo uspele da konsolidujemo redove i završimo utakmicu našom pobedom. Mnogo se radujemo plasmanu na prvensvo Srbije i mislim da zaslužujemo medalju i zbog toga nema stajanja idemo jako svaku sledeću utakicu. – izjavila je Teodora za naš portal.

Marija Šušić : Pre svega svima čestitke za plasman ma prvenstvo Srbije. Loše smo otvorile utakmicu ali nismo dozvolile iznenađenje. Sledi nam priprema za izazove koji dolaze a verujem da smo spremne za visoki domet!

Pored juniorske ekipe, ovog vikenda, tačnije u subotu od 13.30 u Poljoprivredno – hemijskoj školi ,pionirke će dočekati beogradsku Crvenu zvezdu.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *