JUNIORKE I DALJE BEZ PORAZA, TENT-DUNAV 3:0


Nastavljaju naše juniorke da pobeđuju , TENT – DUNAV 3:0 ( 25:10 , 25:18 , 25:19 )

Četiri pobede u isto toliko do sada odigranih utakmica uz samo dva izgubljena seta, učinak je naših juniorki u dosadašnjem delu takmičenja. Ni u ovoj utakmici nije se postavljalo pitanje pobenika. Relativno lako na početku svakog seta pravljena je prednost i set rutinski privođen kraju. Pred sam kraj trećeg seta u igru su ušle i igračice sa klupe koje su imale zadatak da ovu utakmicu dovedu do samog kraja. Moramo napomenuti da u ekipi nisu bile Mina Mijatović i Saška Đurović koje su prethodno veče iznele veliki teret u duelu seniorske ekipe sa Dinamom iz Pančeva.

  -Čestitam devojkama na pobedi,četvrto kolo i isto toliko pobeda. Nadamo se da ćemo nastaviti u istom ritmu. Ispoštovali smo dogovor od pre utakmice i verujemo da će ovako biti u narednom meču – izjavila je Jovana Cvetković

Maksimalna pobeda u četvrtom kolu i dalje smo bez poraza. Drago mi je što smo uradile sve što smo se dogovorile. Protivnička ekipa se dosta dobro borila,ali uspele smo da pobedimo iako smo se u jednom trenutku malo opustile. Drago mi je zbog pobede i verujemo da možemo u istom ritmu da nastavimo – zaključila je Nataša Čikuc.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *