JUNIORKE 5. U SRBIJI , NA REDU SU PIONIRKE (VIDEO)


Posle završenog turnira prvenstva Srbije za juniorke, naša ekipa zauzela je 5. mesto u Srbiji. Za mnoge razočaranje i neuspeh ali činjenica je jedna, iz nas je ostalo više od 20 ekipa iz države. Mlada ekipa,najmlađa od sve četiri prvoplasirane, tek je počela da krči svoj put ka većim uspesima. Nedavno su kadetkinje završile kao drugoplasirane na Majskom turniru a prethodnu sezonu završile su kao petoplasirane…..Neka sve ide po redu…

Prvog dana turnira izgubili smo od ekipa Beograda 3:1 i Vizure 3:2. Tada je bilo jasno da nam je borba za medalju nemoguća misija. Nije bilo lako podići ekipu posle teškog poraza od Beograda a još teže posle dva poraza prvg dana. Sutradan težak zadatak i za devojke i za stručni štab. Međutim ekipa je odreagovala profesionalno i savladala Borac iz Čačka. Do kraja turnira savladane su i ekipe Imleka i Spartaka iz Subotice i na taj način obezbeđeno peto mesto u Srbiji .

Naredne sezone sve devojke, uz pomoć Bojane Gočanin, imaće novu priliku da pokažu koliko još mogu.

Za samo četiri dana,u petak 17.maja u Ubu počinje završni turnir prvenstva Srbije za pionirke,a većina igračica iz ove ekipe imaće pravo nastupa na tom turniru. Takođe nas uskoro očekuje i kadetsko prvenstvo gde samo Mina Mijatović i Saška Đurović neće imati pravo nastupa. Uz sve to ove devojke sledeće sezone moćićete da gledate u našoj seniorskoj selekciji.

Njihovo vreme tek dolazi….


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *