JEDINSTVO – TENT ODLOŽENO ZA 11.DECEMBAR


UTAKMICA 9.KOLA BPŠ SUPER LIGE SRBIJE IZMEĐU JEDINSTVA IZ STARE PAZOVE I TENTA , ODLOŽENA JE ZA 11.NOVEMBAR ZBOG OBAVEZA KADETSKE REPREZENTACIJE SRBIJE U KVALIFIKACIJAMA ZA EP.

Upravo je trener Jedinstva, Jovo Caković, selektor reprezentacije Srbije koja se u Turskoj bori za plasman na EP. Zbog njegovog odsustva iz ekipe Jedinstva doneta je odluka da se meč 9.kola odloži za naredni slobodan termin. Zajedno sa selektorom Cakovićem, u Tursku su otputovale i naše kadetkinje Ana Jaramazović, Nina Mandović kao i seniorke Stefana Pakić i Hena Kurtagić.

Naredna utakmica neše ekipe je u Kupu Srbije, revanš protiv Vizure. Ona je na programu u utorak 03. decembra u hali na Tošinom bunaru, sa početkom od 18.00. Podsećamo da je prvi meč odigran u Obrenovcu završen rezultatom 3:0 za TENT.

Do utakmice sa Pazovom, naša ekipa odigraće i redovno 10.kolo BPŠ SLS a u goste nam dolazi Klek , ekipa koju smo u Zrenjaninu u prvom kolu savladali rezultatom 3:1. Taj susret je planiran za subotu 07. decembra u SKC Obrenovac od 19.00


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *