GRŠIĆ: VIZURA ISKORISTILA NAŠ LOŠ POČETAK, CVETKOVIĆ JEDNA OD MNOGO TENTOVIH NADA!


Delimično je zadovoljstvo trenera Tenta, Milana Gršića, posle poraza od Vizure. Svestan je da mora još da se radi i da ima puno prostora za napredak. Svestan mogućnosti , sa puno razumevanja za sve, dao je izjavu za naš portal.

-Nismo dobro ušli u meč, loše smo otvorili prvi set,dosta dekoncentrisano i opet identično kao i na prethodnim gostovanjima. Vizura je to iskusno umela da iskoristi i napravi veliku prednost u prvom set,koju do kraja seta nismo mogli da stignemo i prestignemo. Drugi set smo se malo trgli i krenuli ozbiljnije,mada nisam u potpunosti zadovoljan igrom. Ponavljaju nam se iste greške i moramo još da poradimo na otklanjanju tih nedostataka. Treći i četvrti set pokazuju kako bi trebala naša ekipa da igra. Hrabro, odlučno, maštovito… Dobili smo ta dva seta i potpuno se vratili u igru. Peti set pripao je Vizuri, mogao je i nama ali ovaj put pobedile su one. Vidim da se podigla velika polemika oko suđenja,da su naši navijači dosta ljuti i iznervirani ali smatram da to sve treba zaboraviti i okrenuti se utakmicama koje nas očekuju. Ja sam odreagovao oštro u tom trenutku,pogledao sam kasnije i snimak,možda jeste bilo grešaka ali to je sada iza nas.

Vrlo hrabro i sigurno,sa puno poverenja , uveli ste Jovanu Cvetković u igru. Rekli bi smo da je svoju šansu u potpunosti iskoristila?

-Jovana je naša kadetkinja i juniorka,reprezentativac Srbije i dete sa velikim talentom i kvalitetom. Svi mi koji smo svaki dan sa njom znamo kakva je Jovana i šta sve može. Možda su navijači koji ne prate toliko često odbojku sinoć po prvi put videli kako igra Jovana i verujem da su svi iznenađeni i oduševljeni. Mnogo je mladih igračica u Tentu i potpuno sam siguran da klub ne mora da brine za dugi niz godina koji je pred nama. Drago mi je da se sve više ljudi interesuje za ovo što mi radimo,devojkama to sve mnogo znači. Siguran sam da će uživati i oni i mi u TOP6 – zaključio je Gršić .


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *