GRŠIĆ: ENERGIJU USMERITI NA ŠTO BOLJU PRIPREMU – JAKŠIĆ: RADUJEMO SE LIGI ŠAMPIONA


CEV je u četvrtak objavio raspored kvalifikacija za Ligu šampiona 2020/2021 i potencijalne protivnike našim devojkama. Dok čekamo žreb, koji će biti obavljen 21.avgusta u 13.00 uz direktan prenos na našoj Facebook stranici, pitali smo trenera Gršića i tehničara Anu Jakšić, za komentare o mogućim protivnicima i koja su njihova očekivanja na startu kvalifikacija i uopšte od cele sezone.

  • Veoma nas raduje situacija što imamo priliku da se borimo za ulazak u grupnu fazu lige šampiona.. Unapred smo zadovoljni jer će to biti još jedno iskustvo za naš mladi tim i igracice od kojih većina njih nije učestvovala u medjunarodnim klupskim takmičenjima. Spisak mogućih protivnika je popriličnošsarenolik što se tiče kvaliteta ali za nas je najvažnije da se što bolje spremimo bez obzira na ekipu koju će nam žreb odrediti. Imamo nadu i želju da pobedimo svakog ali naravno da nećemo imati ništa protiv ako nas sreća malo pogleda u žrebu. Naša energija je usmerena na što bolju pripremu jer na to možemo da utičemo a za dalje ćemo videti nakon žreba. Svakako gajimo nadu da je prolaz u dalje takmičenje moguć… – istakao je šef stručnog štaba i prvi trener ekipe Milan Gršić

Ana Jakšić takođe ističe da je bitan fokus na pripremi ekipe i da samo učešće donosi veliko iskustvo za nju i njene mlade saigračice.

DIREKTOR KLUBA STEVAN ŽUNIĆ
  • Generalno sve su ozbiljni i teški protivnici! U suštini očekavno jer ipak je to Liga šampiona! Puno ozbiljnih timova pa i najboljih na svetu! Za nas kao mladu ekipu, biće to sigurno jedno lepo i važno iskustvo za dalju karijeru. Ja, kao i sve devojke, se baš radujem tome i dok naporno radimo sa nestrpljenjem očekujemo premijeru u Evropi. Biće to i za klub i za grad Obrenovac i naše navijače, jedna velika odbojkaška fešta. Nadamo se da će se i zdravstvena situacija u zemlji i svetu stabilizovati i da ćemo moći da igramo pred punim tribinama – ističe Jakšićeva.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *