FAN KLUB OK TENT – pokrećemo navijački klub


Svaki veliki klub u svetu,pa i naš ok TENT,teži ka tome da napravi što veću navijačku familiju,koja će uvek biti uz klub i svoje igrače.

Odbojkaški klub TENT je nesumljivo među najvećim sportskim brendovima grada Obrenovca . Jedini za sada igramo najviši rang takmičenja u državi,samim tim jedini u ovom trenutku možemo u grad doneti titulu prvaka države u ekipnim sportovima. Svesni svoje veličine ,kao i uloge u društvu, pokrećemo akciju formiranja FAN KLUBA – VREME JE ZA TROFEJE, koja za cilj ima da okupi sve koji vole sport,odbojku,TENT i svoj grad Obrenovac,u veliku navijačku familiju. Cilj nam je da klub približimo navijačima,kako mi to kažemo “da klub spustimo u grad” i na taj način zajednički dočekamo sve ono zbog čega radimo,postojimo i stvaramo svih ovih 37 godina. 

Na našoj FACEBOOK stranici , otvorili smo grupu *klikni na link kojite vodi pravo do grupe FAN KLUB OK TENT ukojoj ćete moći aktivno da učestvujete komentarišući utakmice u najavi i po završetku,da učestvujete u akcijama kluba, naručujete navijačke rekvizite,kape,šalove,majice i suvenire koje klub priprema za ovu sezonu,komunicirate sa igračicama … To je prvi korak u ostvarenju cilja punih tribina na svakoj utakmici.

BUDI PONOSAN NA SVOJ GRAD NA SVOJ KLUB NA SVOJ OK TENT! VREME JE ZA TROFEJE

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *