DRUGA POBEDA , NOVA TRI BODA I PUBLIKA ZA DESETKU!


Drugo kolo BPŠ SLS i nova pobeda naših devojaka , Tent – Spartak 3:0 ( 25:13 27:25 25:22)

Odigrale su odbojkašice Tenta svoju prvu utakmicu u ovoj sezoni pred svojim navijačima i zabeležile važnu pobedu protiv gostujućeg žok Spartaka iz Subotice. Navijači u Obrenovcu mogli su se uveriti u sve kvalitete koje ima ovaj tim i uživati u pravoj odbojkaškoj predstavi ,u kojoj nije izostala čak i neizvesnost i malo drame. Iako podmlađene, devojke iz Subotice dobro su namučile našu ekipu u drugom setu. Neizvesnost je trajala do bukvalno poslednjeg poena,a u tim trenucima smenjivale su se obe ekipe u vođstvu. Na kraju drugog seta, iskustvo i odbojkaški staž naših prvotimki,doneli su pobedu i olakšanje pred ulazak u treći set.

Trener gostujuće ekipe Aksentijević, čestitao je domaćoj ekipi na pobedi i analizirao igru svog tima

– Čestitke devojkama iz Tenta na pobedi, u trenucima kada se lomila utakmica i rezultat odigrale su mirnije,stabilnije i iskusnije. Mi smo mlada ekipa,sa nekoliko debitanata u Super ligi i nadamo se da ćemo kako liga bude odmicala uspeti da rešavamo ovakve završnice u našu korist.Znali smo u šta se upuštamo ove sezone. Ovo je period odrastanja za nas i oscilacije u igri su normalne. Najiskrenije čestitke i publici,bila je sjajna atmosfera i uvek je lepo igrati ovde u Obrenovcu.

 

Marijana Boričić se osvrnula na igru Tenta,rekavši da je svakako moglo i bolje ali da je zadovoljna igrom našeg tima.

– Naravno uvek može i bolje ali moram da kažem da sam izuzetno zadovoljna kako je sve funkcionisalo u određenim segmentima igre večeras. Moram da pohvalim igru u odbrani,požrtvovanje i odbranu bloka što pokazuje da je moja ekipa imala želju da pobedi večeras,radile su jedna za drugu i to je zaista za pohvalu. Morali smo u napadu da budemo hrabriji,imali smo samo jedan odigran tempo što je uticalo da kasnije budemo konstantno na dvojnom bloku na krajevima. Takođe pohvalila bih i igru Spartaka,oni su mlada ekipa,najvišlja u ligi, ali se vidi da rade i napreduju. Imali su ranije problema na prijemu što večeras nije bio slučaj,posebno u drugom i trećem setu gde se vidi da je to daleko kvalitetnije. Mi se sada okrećemo Kleku i naravno spremamo za novu pobedu i nove bodove.

Jelena Lazić i Aleksandra Tadić, zahvalile su se publici koja je večeras ponovo bila na visini zadatka i koja je bodrila našu ekipu do poslednjeg poena.

– Velika zahvalnost svima koji su došli,odazvali se mom pozivu i pomogli nam da pobedimo večeras. Zaista nam mnogo znači njihova podrška i verujemo da će ih iz utakice u utakmicu biti sve viši i više, izjavila je Jelena Lazić.

– Meni je ovo prvi put da u Obrenovcu igram na strani za koju navija ova predivna publika.Hvala svima koji su nas večeras bodrili . Moram priznati da je meni lično večeras bilo fenomenalno, zaključuje Ana Tadić.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *