DOMINACIJA KADETKINJA U PRVOM KOLU


Pobedom u prvom kolu prvenstva Beograda ,startovale su i kadetkinje Tenta , OK TENT – OK LUCKY STAR 3:0 (25:8 / 25:7 / 25:5)

Dominatna igra u svim segmentima u odnosu na protivnika donela je vrlo ubedljivu pobedu našoj ekipi. Protivnik nije imao ni prostora ni vremena da se organizuje i pokuša da pripreti . Izuzetne Pakić,Čikuc Nataša i Nađa, kao i Cvetković,Šušić i Isailović, nisu dozvolile ni u jednom setu da ekipa Lucky Stara pređe granicu od 10 poena. Trener Željko Šćepanović i sam kaže da ne pamti ovako jaku dominaciju naše ekipe.

– Dosta laka i ubedljiva pobeda. Ne pamtim da smo nekoga u poslednje vreme ovako lako i brzo pobedili. Ove sezone je težak sistem takmičenja u ovoj ligi ,koja ima dve grupe sa po šest i sedam ekipa. Igra se jednokružni sistem sa pet ekipa iz grupe, iz koje  kasnije prve tri plasirane obrezuju novu grupu od šest ekipa sa prve tri plasirane iz druge grupe. Iz tog razloga nije bilo izmena,igrala je prva postava celu utakmicu. Matea Petrović je preskočila meč zbog blage upale mišića a sve ostale devojke su odigrale sjajno. Vrlo sam zadovoljan disciplinom u igri i time što smo broj grešaka sveli na minimum. Pohvalio bih i igru pionirki i njihovu pobedu,a iskoristio bih priliku da čestitam koleginici Marijani Boričić na drugoj pobedi,prvoj kod kuće, i poželeo da svi nastavimo ovako i dalje u svim takmičenjima.

– Teodora Isailović : Odlična igra i pobeda za nas. Ispoštovale smo svaki dogovor sa trenerom.Čestitam devojkama i treneru na ovoj pobedi i nadam se da ćemo nastaviti ovako da igramo. Mi se već okrećemo sledećim utakmicama.

Ovog vikenda svoju drugu utakmicu u ligi odigrale su pionirke i pobedile,na gostujućem terenu u Beogradu, ekipu Imleka sa 3:0 (25:16 / 25:17 / 25:11). Stefana Pakić je zadovoljna ali i oprezna za nastavak.

– Druga pobeda za nas.Očekivana. Čestitam saigračicama na trudu i igri, ali mislim da moramo ozbiljno da sačekamo i sledeće utakmice i da nema opuštanja. Verujem u nove pobede, zaključila je Pakić.

Pored ovih selekcija,svoje utakmice odigrale su i kadetkinje u Razvojnoj ligi u kojoj je svoj prvenac na klupi imao trener Bratislav Mićalović i sezonu započeo pobedom protiv AS Batajnica takođe maksimalnim rezultatom 3:0 ( 25:17 / 25:20 / 15:9) . Za ekipu Tenta nastupale su :  Trisic Ana,Isailović Valentina,Simic Viktorija Simic,Kukolj Sandra,Miljanovic Katarina,Stevanovic Sara, Filic Emilija, Mik Nikolina, Marinkovic Nadja, Ignjatović Marina, Komlenović Sara, Mihajlovic Tamara.

– Odličan početak kako za devojke tako i za mene u ulozi trenera ove ekipe. Moram da kažem da sa zadovoljstvom konstatujem da smo ispratili sve ostale selekcije koje ovog vikenda nisu izgubile ni jedan set. Ne bih nikoga posebno istakao zato što su sve devojke bile odlične. Istakao bih odličnu igru u odbrani i najavio nove pobede u nastavku takmičenja, izjavio je trener Mićalović.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *