DERBI U PAZOVI – TENTOVKE ŽELE BODOVE

Prvi put posle aprila i prošlosezonskog spektakla u majstorici polufinala Superlige Srbije, koplja će ukrstiti Jedinstvo iz Stare Pazove i Obrenovački TENT.

 U pomenutoj borbi za finale, viđeno je pet epskih mečeva, posle kojih je naš tim delila bukvalno jedna lopta od plasmana u utakmice za zlato.
Nepisano pravilo je da su svi susreti ova dva tima prava poslastica za navijače, što potvrđuje i Marijana Boričić, trener Energetičarki.
Očekuje nas jedno veoma teško gostovanje. Jedinstvo je u prethodna dva kola pobedilo aktuelnog šampiona Vizuru na svom terenu, a zatim i favorizovani Železničar u Lajkovcu, i tako pokazalo da protiv najboljih timova pokazuju najbolje partije. Mi volimo da igramo sa ekipom iz Stare Pazove, pre svega želim da svi ponovo gledamo dobru odbojku – zaključila je Boričićka.

Polufinala se setila i Nevena Đurić, međutim libero Obrenovčanki ističe da sada nema prostora za sećanja, te da će njen tim i ovoga puta razmišljati samo o pozitivnom ishodu.

Nevena Đurić

Nije lako kada se setimo te utakmice i tog petog seta, ali nju ovoga puta ostavljamo iza nas i krećemo u nove pobede. Činjenica je da igraju pred svojom publikom i da su oni favoriti, ali to ne treba da nas omete i da promeni naše ambicije i planove, a to su svakako novi trijumfi – poručila je Đurićeva.
  Ona je odlaskom Aleksandre Stepanović u Crvenu zvezdu postala prvi libero tima, a nova uloga donela joj je novo iskustvo, ali i novo breme.
Ranijih godina nisam dobijala mnogo prilike da igram, ali ove godine je drugačija situacija. Svakako da sada imam veću odgovornost, ali trudim se da iz meča u meč odigram što bolje i opravdam ukazano poverenje – zaključila je Nevena Đurić.

 

 

Lepoj odbojci nada se i Jovana Ašković, povratnik u svoj rodni grad – Obrenovac.

Jovana Ašković

Očekujem dobru i kvalitetnu utakmicu. Mi smo kao ekipa poptuno spremni, atmosfera je pozitivna i nadamo se najboljem ishodu. Sezonu smo počele na odličan način, tri pobede i jedan poraz, daćemo sve od sebe da nastavimo da pružamo dobre partije. Prija mi povratak u moj grad i klub u kom sam potekla, nekako sam dobila novu svežinu novim dolaskom u TENT – zadovoljno je konstatovala Aškovićeva.

Leave a Reply

Close Menu