DANAS SVI PUTEVI VODE KA UBU- PIONIRKE IGRAJU ZA TITULU PRVAKA DRŽAVE!


Došle su naše pionirke do finala državnog prvenstva i borbe za konačan cilj, titulu prvaka Srbije! Za nas obrenovčane i sve ostale navijače Tenta, danas svi putevi vode ka Ubu. Finale je zakazano za 13.00 časova a borbu će voditi Omladinac iz Novih Banovaca i TENT iz Obrenovca.

Na svom putu do finala mlade tentovke savladale su redom , u prvom kolu Borac iz Čačka 3:1 , zatim Red Foks Smeč iz Kragujevca 3:0 i u polufinalu Dubočicu iz Leskovca rezultatom 3:1. Sa druge strane Omladinac je u polufinalu bio bolji od Lazarevca pobedivši rezultatom 3:1.

Za sve koji ne mogu doći na finalnu utakmicu obezbeđen je tv prenos na www.ossrb.rs sa naznakom da live stream neće raditi na mobilnim uređajima, telefonima i tabletima.

Nema sumnje da će našim devojkama podrška sa tribina biti preko potrebna posebno kada uzmemo u obzir da su navijači, roditelji, prijatelji i svi ostali iz Novih Banovaca dobro organizovani i da će danas biti na tribinama dvorane u Ubu. Svi zainteresovani za odlazak na utakmicu mogu nas kontaktirati na stranici FAN KLUB ( link https://www.facebook.com/groups/319536272128624/ ) . Organizovanog prevoza u vidu autobusa neće biti ali planiran je zajednički polazak ka Ubu. Svi koji žele da krenu potrebno je da nas kontaktiraju najkasnije do 11.00 časova porukom u FAN KLUBU.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *