Čikiriz : Došla sam u OK TENT da osvojim trofej


Višestruki šampion Srbije,osvajač dva nacionalna kupa i tri Superkupa Srbije, Nataša Čikiriz, posle dvogodišnjeg igranja u poljskoj i nemačkoj ligi svoju karijeru nastavlja u našem klubu . Sigurno među najiskusnijim devojkama u ekipi i neko ko je prošao sve selekcije reprezentacije Srbije,biće veliko pojačanje na poziciji primača. Dvadesettrogodišnja Čačanka u svom prvom razgovoru za naš portal prenosi nam svoje utiske po dolasku na pripreme ekipe.

Nataša : Krajem prethodne sezone odlučila sam se da ovu sezonu igram u Srbiji. Pored toga želela sam da to bude u klubu koji ima visoke ambicije, u kojem se dobro radi,da ima dobrog kondicionog trenera što mi mnogo znači. Naravno da ima dobar stručni štab na prvom mestu. Kada se sve to sagleda TENT se u potpunosti uklopio i nije bilo dileme. Videla sam da su doveli dobre i iskusne igračice,da su ambicije trofeji,stručni štab poznajem od ranije,tako da eto mnogo mi je drago što sam ovde i očekujem dosta uspeha u ovoj sezoni.

Kako ti izgleda početak priprema?

Nataša : Odlično,sve je kako smo se i dogovarali. Trener nam nije tu,u reprezentaciji je kao i još nekoliko igračica,ali kada se svi okupimo biće to još bolje i jače.

Atmosfera u ekipi?

Nataša : Super je,znam već sve devojke,dugo smo igrali zajedno kroz razne selekcije reprezentacije i u klubovima i poznajemo se dobro,tako da je sa te strane dosta olakšan period privikavanja na novu sredinu.

Da li si pratila naše prvenstvo dok si bila u inostranstvu?

Nataša : Jesam,znam i da je od ove sezone izmenjen sistem takmičenja i da će biti puno više utakmica tako da očekujem zanimljivo prvenstvo i naravno trofeje. Po njih sam i došla!  – uz osmeh završavamo razgovor sa Natašom, sa kojom smo ovom prilikom dogovorili i jedan duži video intervju pa ćete tako imati priliku da bolje upoznate našu novu igračicu.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *