BRAVO DEVOJKE! SRPSKE KADETKINJE NA PRVENSTVU EVROPE!!! (video poslednji poen, slavlje i dodela pehara)


Ženska kadetska reprezentacija Srbije, igračice rođene 2004. i mlađe, ostvarila je plasman na prvenstvo Evrope 2020, pošto je zauzela prvo mesto na turniru BVA I runde kvalifikacija za XIV EP 2020. u Balikesiru. Srbija je danas u poslednjem, 5. kolu, savladala Tursku sa 3:0, po setovima 25:21, 25:23 i 25:20, posle 78 minuta igre.

Izabranice Jove Cakovića su superiorno okončale turnir u Balikesiru pobedom nad Turskom i sa maksimalnim učinkom, uz samo jedan izgubljeni set, izborile plasman na XIV EP 2020, koje će se odigrati 1 – 9. avgusta u Podgorici, u Crnoj Gori, dok će preostale selekcije igrati u II rundi kvalifikacija, koja će se odigrati krajem aprila i početkom maja 2020.

Na šampionatu Evrope će igrati 12 reprezentacija. U II rundi će igrati 20 reprezentacija, a plasman na EP će ostvariti 6 selekcija.

Veliki uspeh ostvarile su Nina Mandović, Stefana Pakić, Hena Kurtagić i Ana Jaramazović! Odbojkaški klub TENT čestita stručnom štabu kao i svim odbojkašicama veliki uspeh i plasman na EP. Posebno smo ponosni na naš četverac u kadetskoj reprezentaciji!!!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *