“BRATSKI” DERBI U UBU – SUSRET DVA TIMA KOJA VEŽE MNOGO TOGA


SEDMO KOLO DONOSI BRATSKI DERBI DVE EKIPE KOJE VEZUJE MNOGO ZAJEDNIČKIH STVARI IZ BLISKE PROŠLOSTI.

ŽOK UB – OK TENT , PETAK 15.11.2019. u 19.00

Posle niza od šest pobeda naše ekipe, na red dolazi i gostovanje ekipi Uba. Protivnice se trenutno nalaze na trećem mestu na tabeli uz učinak od četiri pobede i dva poraza. TENT sa prve pozicije dočekuje jedno, po svemu drugačije, gostovanje u ovom takmičenju.

Znamo svi da je sadašnji šef struke ubljanki naša Marijana Boričić koja će svakako biti velika prednost za domaću ekipu jer dobro poznaje ekipu TENTa i njene prvotimke. Sa druge strane naš Milan Gršić takođe ima puno iskustva u radu upravo sa Majom Boričić i dobro je spreman da odgovori na njene poteze. Dakle nije ovo duel samo dve ekipe na terenu već i duel dve klupe pored terena. Podsećanja radi, Dušan Pižon Kovačević je upravo Majin pomoćnik u juniorskoj reprezentaciji Srbije… Neće biti lako, odlučiće nijanse , ali najvažnije je da naše devojke ostanu fokusirane na igru i da ponove pristup iz meča sa Zvezdom, što će im sigurno doneti potrebnu sigurnost i smirenost na terenu.

Veliku podršku naše devojke imaće i sa tribina jer je marketing tim u saradnji sa upravom kluba organizovao prevoz na utakmicu a odziv je toliki da se u ovom trenutku razmišlja i o drugom autobusu…


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *