PIONIRKE DOMINANTNE PROTIV ZVEZDE, POBEDA ZA MANJE OD SAT VREMENA.


Utakmica 11.kola prvenstva Beograda za pionirke između Tenta i Crvene zvezde, završena je pobedom naše ekipe za nešto malo manje od šezdeset minuta igre. TENT – Crvena zvezda 3:0 ( 25:9 / 25:15 / 25:9 )

Pionirke Tenta savladale su vršnjakinje iz Crvene zvezde u utakmici jedanaestog kola prvenstva Beograda i tako upisale svoju desetu pobedu u jedanaest odigranih utakmica. Ekipa ovu pobedu posvećuje Anđeli Sarić, liberu tima, koja se trenutno nalazi u bolnici. Utiske sa meča izneo je trener ekipe Željko Šćepanović:

-Čestitao bih devojkama na pobedi koja je zaista ostvarena dominantnom igrom u odnosu na protivnika, rekao bih veoma lako. Ovo je deseta pobeda za nas u jedanaest odigranih utakmica. Od 14 igrača njih 12 je dobilo prostora da igra danas, dakle i igrači sa klupe. Prvi put je Tijana Miljković igrala libera umesto Anđele Sarić koja je u bolnici i koju ovom prilikom svi pozdravljamo i pružamo joj podršku na ovaj način. Danas smo igrali svi za nju! Naredni protivnik je ekipa ok Sterija u Beogradu. Danas je ekipa Beograda pobedila ekipu AS i na taj način obe ekipe imaju po dva poraza. Lazarevac se mučio ali i dobio ekipu Imleka sa 3:2. Oni ostaju neporaženi a mi smo odmah iza njih sa jednim porazom. Nastavljamo dalje, osluškivaćemo i druge rezultate pa ako se desi kiks Lazarevca iskoristićemo to, ali se svakako spremamo za polufinalne i kasnije finalne duele. Biti objektivan ili subjektivan je svejedno jer je ova ekipa Tenta 2004 i 2005. godište tako pravljena da ne pravi samo rezultate što se tiče titula i medalja već da pravi i igrače. Rezultati dolaze kao plod rada. Istakao bih Anđelu Šojić, Tijanu Miljković i Bojanu Popović. Bilo je malo i konfuzije i komičnih scena ali teško je igrati kad protivnik ne pruža dovoljan otpor. Svakako još jednom čestitam devojkama na desetoj pobedi.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *