13. POBEDA! – TENT I DALJE PRVI ! (video)


Još jedna pobeda odbojkašica TENTa u Banka Poštanska štedionica Super ligi Srbije. U okviru 14. kola na domaćem terenu savladana je ekipa Spartaka iz Subotice rezultatom 3:0

TENT – SPARTAK 3:0 ( 25:8 / 25:21 / 25:20 ) – GLEDALACA: 500

Odlično su naše devojke otvorile utakmicu i izuzetno lako dobile prvi set. To je dalo mogućnost treneru Milanu Gršiću da kombinovanim sastavom odigra do kraja utakmice i na taj način uigra nove akcije, proba neke druge postave i ujedno odmori startere za naredne utakmice. Naš tim je igrao bez kapitena Jelene Lazić koja je doživela lakšu povredu i nisu u stručnom štabu želeli da rizikuju u ovoj utakmici.

U trećem setu obrenovačka publika imala je priliku da gleda praktično najjaču juniorsku postavu u kojoj je nedostajala samo Matea Petrović koja je ovaj susret propustila zbog prehlade. U tom trenutku na terenu su se našle Marija Šušić, Hena Kurtagić, Teodora Isailović, Jovana Cvetković, Mina Mijatović i Bojana Gočanin, potpomognute nešto starijom Aleksandrom Tadić i iskusnom Danijelom Andrić. Slika za ohrabrenje, veru i nadu u svetlu budućnost našeg kluba!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *